Inloop

De inloop heeft een ontmoetingsfunctie, waar men terecht kan voor een kopje koffie of thee. Mensen kunnen elkaar hier ontmoeten voor het maken van een praatje.

Opening
We zijn even open geweest, maar door de toenemende coronabesmettingen hebben we ervoor gekozen de inloop een tijdje te sluiten. We hopen spoedig weer de deuren te openen en leuke/gezellige activiteiten te organiseren.

De inloop heeft een ontmoetingsfunctie, waar men terecht kan voor een kopje koffie of thee. Mensen kunnen elkaar hier ontmoeten voor het maken van een praatje, maar ze kunnen hier ook terecht als er behoefte is aan een stukje voorlichting of advies.

Tegen een kleine vergoeding is er een kopje koffie en thee beschikbaar. Tevens zijn er kranten, puzzels en gezelschapspellen aanwezig die vrij gebruikt kunnen worden. Daarbij kan er worden gebiljart en gedart.

Georganiseerde activiteiten:
Voor deelname aan de georganiseerde activiteiten dient men zich van te voren aan te melden. Aan deze activiteiten zijn kosten verbonden. Zie de activiteiten kalender voor de actuele activiteiten.

In het begin zal de inloop beperkt open zijn. Naar behoefte gaan we vaker open. Aanmelden voor activiteiten via het aanmeldingsformulier bij de activiteiten agenda of via tel nummer: 06 41 63 45 86

Inloop activiteiten

Er zijn verschillende inloop activiteiten, zoals kookworkshops, thema maaltijden, high tea, mogelijkheid tot een biljart competitie, dart wedstrijden, klaverjas competitie of sjoelen. 

Dagbesteding

Activiteiten

Aanmelden voor onze dagbesteding