Inloop

De inloop heeft een ontmoetingsfunctie, waar men terecht kan voor een kopje koffie of thee. Mensen kunnen elkaar hier ontmoeten voor het maken van een praatje.

Opening
Begin september gaan we starten met de activiteiten op de inloop van het Seniorenhuys speciaal bedoeld voor senioren. Door de minimale personele bezetting in vakantie tijd is het niet mogelijk eerder te openen. 

De inloop heeft een ontmoetingsfunctie, waar men terecht kan voor een kopje koffie of thee. Mensen kunnen elkaar hier ontmoeten voor het maken van een praatje, maar ze kunnen hier ook terecht als er behoefte is aan een stukje voorlichting of advies.

Tegen een kleine vergoeding is er een kopje koffie en thee beschikbaar. Tevens zijn er kranten, puzzels en gezelschapspellen aanwezig die vrij gebruikt kunnen worden. Daarbij kan er worden gebiljart en gedart.

Aanmelden en kosten
Voor deelname aan de georganiseerde activiteiten dient men zich van te voren aan te melden. Er zal een bijdrage gevraagd worden. Deze kosten zijn afhankelijk van de kosten die wij moeten maken om deze activiteiten te kunnen organiseren.

In het begin zal de inloop beperkt open zijn. Naar behoefte gaan we vaker open, maken we een vast openingschema en zal er gewerkt worden met een activiteiten agenda die we publiceren op deze website en in de plaatselijke krant; het Kompas.

Inloop activiteiten

Er zijn verschillende inloop activiteiten, zoals kookworkshops, thema maaltijden, high tea, mogelijkheid tot een biljart competitie, dart wedstrijden, klaverjas competitie of sjoelen. 

Dagbesteding

Activiteiten

Aanmelden voor onze dagbesteding