Activiteiten

De activiteiten zullen gedoseerd plaatsvinden, niet te lang achter elkaar. Soms in kleine groepen, maar ook met de hele groep. We bieden daarnaast activiteiten aan om het geheugen te stimuleren.

Iedere dag starten we met het drinken van een kopje koffie of thee. Daarbij zal de actuele krant de gesprekstof zijn, maar ook de verhalen van de bezoekers zelf.

Een vaste activiteit is het voorbereiden en klaarmaken van de warme maaltijd. Het menu wordt van te voren samen met de bezoekers gemaakt. Na de warme maaltijd kan er gerust worden.

Daarna zal er een activiteit plaatsvinden. De activiteiten zullen gedoseerd plaatsvinden, niet te lang achter elkaar. Soms in kleine groepen, maar ook met de hele groep. We bieden ook activiteiten aan om het geheugen te stimuleren.

Belangrijk is: deelname aan een activiteit is nooit verplicht. De ruimte is groot genoeg om naast de activiteit een eigen inbreng of activiteit te beginnen. Het is uiteraard ook mogelijk om niet aan een activiteit deel te nemen. 

Verschillende activiteiten

De bezoekers hebben de keuze uit meerdere activiteiten. Het doen van een spel, handwerken, muziek luisteren via koptelefoon, zelf achter de computer, film kijken, lekkernijen bakken, geheugenspellen, wandelen, boodschappen doen, bewegen, creatieve activiteiten, schilderen, seizoens activiteiten, puzzelen, sjoelen. Ook zal er één keer per maand een kapster en een pedicure aanwezig zijn. 

Dagbesteding

Vrijwilligers

Aanmelden voor onze dagbesteding

Aanmelden