Vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor op de dagbesteding en de inloop. 

Vrijwilliger op de dagbesteding
Als vrijwilliger op de dagbesteding kunt u denken aan helpen bij de activiteiten of mee helpen bij het klaarmaken en verzorgen van de maaltijden. Uiteraard kunt u dan met ons mee eten. U geeft zelf aan hoeveel tijd u hieraan wilt besteden.

Vrijwilliger op de inloop
Het is belangrijk dat u aanwezig bent op tijden dat de inloop geopend is. Hiervoor maken wij ruim van te voren een schema. U zorgt voor de aanwezigheid van koffie en thee, vindt het gezellig om een praatje te maken met de bezoekers en desgewenst een gezelschapsspel te spelen. U verwijst mensen door naar de deskundigen als er behoefte is aan advies en voorlichting. U biedt hulp bij de georganiseerde activiteiten. Het is hierbij mogelijk om zelf ook deel te nemen aan de activiteiten.

Verder kunnen we ook mensen gebruiken voor het tuinonderhoud rondom het pand.

Wij waarderen het als u bij ons komt als vrijwilliger en zullen ons dankbaar opstellen en daarbij hoort een jaarlijkse verrassing. 

Vrijwilliger worden?

Heeft u interesse om ons als vrijwilliger te ondersteunen op de dagbesteding of op de inloop? Dan bent u van harte welkom voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we onze verwachtingen uitspreken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 
Er zal een vrijwilligersovereenkomst getekend worden en u moet een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen. Deze is gratis aan te vragen op de website Justis.nl

Aanmelden als vrijwilliger

Versturen

Meer informatie over uw aanmelding?