Activiteiten agenda

Deelname aan de activiteiten is niet verplicht. Er is ook altijd ruimte voor een individuele activiteit naar keuze. We proberen optimaal rekening te houden met ieders behoeften.

Om 10.00 uur 's morgens staat de koffie klaar en zijn we gezellig samen voor een praatje of een activtieit. Om 12.30 uur is er voor de liefhebbers een lunch  voor 4,00 euro. Daarna drinken we een kopje koffie of thee en doen we een activiteit naar keuze.  Iedere dag kunnen we gezellig met elkaar praten, een legpuzzel maken, de krant of de leesmap lezen, handwerken. ed. Naast deze gebruikelijke bezigheden, kan er meerdere keren per maand ook deelgenomen worden aan georganiseerde activiteiten. Deze activiteiten worden hieronder in de agenda benoemd. 
Donderdag 7 september 2023

Er zijn verschillende materialen aanwezig voor het maken van kaarten. 

Donderdag 14 september 2023 

Vandaag staan er bewegingsoefeningen op het programma. Bewegen is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. En met elkaar is het nog gezellig ook.

Donderdag 21 september 2023

Vandaag is het Wereld Alzheimer Dag. We gaan ´' Samen aan tafel ', zoals het thema is gekozen voor deze dag. En we doen dit met een gezamelijke high tea. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar wel graag even aanmelden van tevoren wanneer u hierbij aanwezig wil zijn. Van harte welkom! Aanmelden via: info@seniorenhuysdeschalm.nl

Dinsdag 26 september

Vandaag gaan we creatief aan de slag met het maken van houten bloemen, waar een aantal van ons al eerder aan begonnen is. Van houten eetlepeltjes maken we prachtige bloemen, die we daarna op een krans bevestigen. 

Inschrijven voor een activiteit

Aanmelden voor het volgende activiteit
Biljarten- dinsdag 1 september
Biljarten- donderdag 3 september
Biljarten- dinsdag 8 september
Biljarten- donderdag 10 september
Biljarten- dinsdag 15 september
Biljarten- donderdag 17 september
Biljarten- dinsdag 22 september
Biljarten- donderdag 24 september
Biljarten- dinsdag 29 september
Sjoelen- woensdag 9 september
Spel/handwerk- woensdag 16 september
Versturen

Aanmelden voor onze dagbesteding

Aanmelden